© 2014 - 2018 Cargreece.gr - All Rights Reserved

Αρχική          Αεροδρόμια      Διαχείριση Κράτησης

Οχήματα         Διαδρομές               FAQ
 
Προορισμοί       Χάρτης             Επικοινωνία

CarGreece.gr The car rental specialists

English

Ελληνικά

Русский

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Κώ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΚΩ

Όντας νησί με φυσικές ομορφιές, η Κως είναι γεμάτη με παραλίες που προκαλούν δέος, όπου το νερό είναι καθαρό σαν κρύσταλλο και η άμμος είναι τόσο χρυσή όσο ο ήλιος που χτυπά. Η εξερεύνηση της Κω προσφέρει χαρά σε όλους τους τύπους των ταξιδιωτών. Ο Ρωμαίος γιατρός Gallino όρισε την Κω ως «το πιο εύκρατο μέρος στον κόσμο».

Η Κως είναι ένα από τα πολλά νησιά που απαρτίζουν το σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων. Η ακτογραμμή της, που είναι 290 χιλιόμετρα, απλώνεται σε όλη τη μάζα της γης, προσφέροντας αχνές παραθαλάσσιες πλευρές, θαύματα της φύσης και χώρους ξεφαντώματος. Τα παλιά, φθαρμένα από τον χρόνο χωριά και οι κοσμοπολίτικες ζωηρές πόλεις καταφέρνουν κάπως απροσδόκητα να συγχωνεύονται τέλεια εδώ. Θα λατρέψεις την εξερεύνηση αυτού του νησιού σε ένα αυτοκίνητο από τη CarGreece.gr. Βρες τις καλύτερες προσφορές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων, επέλεξε από ένα ευρύ φάσμα οχημάτων και οδήγησε στο δρόμο όσο το δυνατόν συντομότερα. Απόλαυσε τον πλούτο της ελληνικής ιστορίας και αμέτρητες δραστηριότητες σε όλο το νησί, όλα με το δικό σου ρυθμό.

ΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

Η Κως είναι η γενέτειρα του Ιπποκράτη, που γεννήθηκε γύρω στο 460 π.Χ. - απότινε φόρο τιμής στον πατέρα της σύγχρονης ιατρικής, κάνοντας μια εκδρομή προς τον πλάτανο. Αν και οι θρύλοι που ισχυρίζονται ότι ο Ιπποκράτης δίδασκε τους μαθητές του εδώ είναι αναληθείς, το μέρος δε παύει να είναι άξιο επίσκεψης και εξαιρετικό για να αναλογιστείς το έργο της ζωής του. Το δέντρο έχει περίμετρο 12 μέτρων, γεγονός που το καθιστά πιθανότατα το μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Όταν έχεις πια υποβάλει τα σέβη σου, θα παρατηρήσεις ότι βρίσκεσαι στο κατώφλι του Κάστρου των Ιπποτών, που χτίστηκε τον 14ο αιώνα και χρησιμοποιήθηκε για να προστατευτεί η Κως από τους Οθωμανούς.

Ακολουθώντας τα χνάρια των προηγούμενων πολιτισμών, οδήγησε με την παρέα σου στις Δυτικές Εκσκαφές, το μέρος από το οποίο προήλθαν μερικά από τα αρχαιότερα αρχαιολογικά ευρήματα του νησιού. Αυτά τα καλά διατηρημένα ερείπια προσφέρουν μια πραγματική εικόνα της ζωής των αρχαίων Ελλήνων στους επισκέπτες, με αποκορύφωμα τα 1800 ετών ψηφιδωτά του Σπιτιού της Ευρώπης. Ενώ είσαι εδώ, μια επίσκεψη στο Ναό του Διονύσου και το Ρωμαϊκό Ωδείο είναι η ιδανική επόμενη στάση.

Όταν έχεις χορτάσει από τα υπέροχα ιστορικά αξιοθέατα, εξέτασε το ενδεχόμενο να κάνεις ένα ταξίδι στην Νίσυρο. Αυτό το ενεργό ηφαίστειο είναι πραγματικά συναρπαστικό, με τις ιαματικές πηγές, τις αναθυμιάσεις του θείου και τους πίδακες θερμού νερού. Οι κίτρινες, οι ωχρές και οι καφέ αποχρώσεις προσφέρουν μια πραγματικά καταπληκτική θέα.

Αφού ξεθυμάνει λίγο ο ενθουσιασμός για το ηφαίστειο, ηρέμησε σε μια από τις πανέμορφες παραλίες για τις οποίες οι επισκέπτες των διακοπών λατρεύουν την Κω. Η παραλία Παράδεισος, γνωστή σε μερικούς ως η «παραλία φούσκα», επιβάλλεται να βρίσκεται στο πρόγραμμά σου. Η ηφαιστειακή δραστηριότητα σε γειτονικά νησιά σχηματίζει σε ορισμένα τμήματα της θάλασσας φούσκες σαν ένα πλούσιο, φυσικό υδρομασάζ. Στάθμευσε πάνω στην παραλία και να μείνε εκεί για όλη την ημέρα, πίνοντας και τρώγοντας στην ταβέρνα της περιοχής.

Το Τιγκάκι είναι μια ακόμη αγαπημένη παραλία της Κω. Η καθαρή παραλία και τα διαυγή νερά θα σου κόψουν την ανάσα και θα απολαύσεις όλα τα μέρη για φαγητό, ποτό και τα καταστήματα. Το Τιγκάκι δεν είναι ποτέ πολύ συνωστισμένο, επομένως μπορείς να είσαι ήσυχος/-η ότι θα αποκτήσεις την ηρεμία και τη γαλήνη που σου αξίζει. Θα βρεις ακόμα περισσότερη μοναξιά στο Κάβο Παράδεισο - ένα υπέροχο μέρος για ένα πικ-νικ και λίγο ποιοτικό χρόνο.

Η Ελλάδα έχει κάτι για όλους, έτσι και η CarGreece.gr. Απλά φρόντισε να ξεκουραστείς – έχεις να ζήσεις μερικές υπέροχες διακοπές!Δημοφιλείς Τοποθεσίες Παραλαβής Αυτοκινήτου στην Κώ
Διεθνές Αεροδρόμιο της Κώ (KGS)
Λιμάνι
Κέντρο